Tapahtumat

Tulossa
Vetovoimaisesti yhdessä -seminaari
Webinaari
Koulutukset

Järjestämme koulutuksia opetus- ja ohjausalan ammattilaisille. Koulutuksia järjestetään pääsääntöisesti kuudella paikkakunnalla: Helsinki, Jyväskylä, Mikkeli, Kuopio, Oulu ja Rovaniemi.

 

Koulutukset on tarkoitettu opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, jotka toimivat nuorten nivelvaiheen parissa. Kohderyhmää ovat perusasteen ja ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaajat, opettajat, ohjaajat, uraneuvojat ja opiskeluhuollon henkilöstö sekä ohjaamojen asiantuntijat, etsivän nuorisotyön toimijat, nuorten työpajojen henkilöstö ja muut ohjausalan ammattilaiset.

 

Menneiden koulutusten ohjelmat

Yhteistyöfoorumit

Alueellisissa yhteistyöfoorumeissa opetus- ja ohjausalan ammattilaiset verkostoituvat ja kokoontuvat kehittämään yhdessä erityisen ja vaativan erityisen tuen ohjauspalvelu-kokonaisuutta. Yhteistyöfoorumeita järjestetään samoilla paikkakunnilla kuin koulutuksia.

 

Yhteistyöfoorumien tavoitteena on löytää ja jakaa valtakunnallisesti hyvin toimivia ohjauskäytänteitä sekä kehittää oman alueen käytänteitä erityistä tukea tarvitsevien nuorten ohjaukseen perus- ja toisen asteen nivelvaiheessa. 

Menneiden yhteistyöfoorumien ohjelmat

"Eniten tarvitsemme elämässä ihmistä, joka rohkaisee meitä tekemään sen, minkä osaamme."
- Ralph Waldo Emerson